De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegsysteem vrachtwagen

Een weegsysteem voor een vrachtwagen van uitstekende kwaliteit vindt u bij MD Techniek. Wij bieden u een complete range aan verschillende weegsystemen. Naast dat we u weegsystemen van uitstekende kwaliteit van geijkte merken bieden, kunnen wij zelf ook weegsystemen maken die volledig op uw behoeften zijn afgestemd. Wij hebben dan ook al meer dan 30 jaar ervaring in maatwerk in mobiele weegsystemen door heel Europa.

Een kwalitatief hoogwaardig weegsysteem voor de vrachtwagen

Wij bieden diverse weegsystemen voor verschillende voertuigen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een ijkwaardig en kwalitatief hoogwaardig weegsysteem voor de vrachtwagen. We bieden u verschillende soorten weegsystemen, zoals:

  • AWII: draadloos weegsysteem voor het aan boord wegen op de luchtvering;
  • M350S: een nog betere controle op overbelading, of deelleveringen met deze geheel vernieuwde indicator;
  • Wegen op de kipper;
  • GSE 465.

Volgsysteem voor vrachtwagens

Nadat u bij ons een weegsysteem voor de vrachtwagen hebt gekozen, kunt u bij ons ook nog terecht voor een nieuw volgsysteem voor vrachtwagens. We bieden u diverse pakketten met bijvoorbeeld een GPS Tracker en een GPS systeem voor autodiefstal. Hiermee kunt u uw voertuig in 38 landen volgen. Meer weten over onze weegsystemen en GPS systemen voor vrachtwagens, dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau