De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegsysteem vrachtwagen

Home ยป Weegsysteem vrachtwagen

Een weegsysteem voor een vrachtwagen of trailer van uitstekende kwaliteit vindt u bij MD Techniek. Wij bieden u een complete range aan verschillende weegsystemen die nauwkeurige metingen verrichten. Naast dat we u weegsystemen van uitstekende kwaliteit van geijkte merken bieden, kunnen wij zelf ook weegsystemen maken die volledig op uw behoeften zijn afgestemd. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in maatwerk in mobiele weegsystemen door heel Europa.

Een kwalitatief hoogwaardig weegsysteem voor uw vrachtwagen of trailer

Wij bieden diverse weegsystemen voor verschillende voertuigen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ijkwaardig en kwalitatief hoogwaardig weegsysteem voor uw vrachtwagen of trailer. We bieden u verschillende soorten weegsystemen, zoals:

  • AWII: draadloos weegsysteem voor het aan boord wegen op de luchtvering;
  • M350S: een nog betere controle op overbelading, of deelleveringen met deze geheel vernieuwde indicator;
  • Wegen op de kipper;
  • GSE 465.

 

Weeg de belading van uw vrachtwagen of trailer met een professioneel weegsysteem

Het is belangrijk om het gewicht van de belading van een vrachtwagen goed in de gaten te houden om overbelading te voorkomen, zeker wanneer u te maken heeft met deelleveringen. Dit doet u met een weegsysteem. Wij bieden u verschillende weegsystemen voor vrachtwagens, zoals het weegsysteem AWII. Hiermee kan draadloos aan boord, op de luchtvering, gewogen worden. De uitlezing is zowel in kilogram als in percentage en de weergave is zowel per as als in totaal. Daarnaast heeft dit weegsysteem een bereik van 50 meter en zijn trekker en trailer onderling uitwisselbaar. Ook is de weging van de luchtvering erg eenvoudig, snel op te bouwen en goedkoop.

Volgsysteem voor vrachtwagens

Nadat u bij ons een weegsysteem voor de vrachtwagen of trailer heeft gekozen, kunt u bij ons ook nog terecht voor een nieuw volgsysteem voor vrachtwagens. We bieden u diverse pakketten met bijvoorbeeld een gps-tracker en een gps-systeem voor autodiefstal. Hiermee kunt u uw voertuig in 38 landen volgen. Meer weten over onze weegsystemen en gps-systemen voor vrachtwagens? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken. Ook bieden we diverse op maat gemaakte systemen zoals een weegsysteem voor een autolaadkraan.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau