De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegplaten

Weegplaten voor een precieze meting vindt u bij MD Techniek. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring met weegsystemen voor het mobiel en aan boord wegen. Wij bieden u een complete range aan producten van gerenommeerde merken, maar ook van onszelf. Wij vervaardigen namelijk zelf ook weegplaten en kunnen deze geheel op maat en volgens uw specificaties produceren.

Weegplaten van MD Techniek

Wij kunnen dus op maat weegplaten produceren die volledig aansluiten op uw specificaties. Daarnaast bieden wij een draagbare wiellastmeter/aslastmeter voor dubbellucht. De bediening hiervan is zeer eenvoudig, ook met de ingebouwde printer. Deze is leverbaar met een koffer voor 2 of 4 weegplaten en heeft een uitlezing per 5 kilogram of 10 kilogram, zowel per plaat als in totaal en een capaciteit van 10 ton per plaat en 20 ton per as.

Andere merken

Daarnaast bieden we ook weegplaten van andere merken. Zo vindt u bij ons een uitgebreide range aan producten van het kwalitatief hoogwaardige merk HAENNI. Hiermee kan statisch en dynamisch gewogen worden. Mocht u vragen hebben over onze weegplaten of onze andere producten op het gebied van veiligheid, onderhoud of toepasbaarheid, dan kunt u van ons altijd een betrouwbaar antwoord verwachten. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau