De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Laadschoppen

Home » Laadschoppen

Bij MD Techniek uit Oud Gastel, vlakbij Roosendaal, kunt u terecht voor hoogwaardige weegsystemen voor laadschoppen. De Power 50 is het meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke systeem. Wij beschikken over een ruim aanbod aan diverse apparaten. Of u nu weegsystemen voor laadschoppen of voor andere toestellen wilt aanschaffen, wij helpen u in alle gevallen graag verder.

Specificaties voor de weegsystemen van laadschoppen en andere machines

De weegsystemen voor laadschoppen en andere industriële machines die u vindt bij onze onderneming, hebben bijna allemaal dezelfde specificaties. Op die manier kunt u altijd terugvallen op een hoogwaardige machine die nauwkeurige metingen verricht. Wij zetten de specificaties van onze weegplaten graag voor u op een rijtje:

  • Eenvoudig en snel te gebruiken
  • Automatisch en volledig dynamisch
  • Eenvoudig te upgraden naar een meer krachtige machine
  • De weegsystemen voor laadschoppen hebben een hoge mate van nauwkeurigheid

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Bij MD Techniek vindt u verschillende soorten weegbruggen om te kopen voor onder andere laadschoppen. Ook voor andere machines hebben wij weegsystemen van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u iets op maat laten maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 31 82 22. Onze ervaren specialisten beantwoorden graag uw vragen en zoeken samen met u naar de beste oplossing.