Weegbruggen

MD Techniek is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van weegbruggen. Wij zijn dealer Benelux van Barbal®. Onze weegbalken en enkelassen weegbruggen vervaardigen wij zelf met componenten van Giropés®, in iedere afmeting en volgens elke specificatie aan bedrijven in Nederland en België. Wij bieden u daarnaast een complete range aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende producten.

Om meetfouten te voorkomen wordt iedere weegbrug door ons tijdens het ontwerp- en productieproces op nauwkeurige wijze geproduceerd. Ook ontzorgen wij u in service en onderhoud op aanvraag.

Een op maat gemaakte weegbrug

Een weegbrug of weegbalk die volledig aan uw wensen is aangepast: MD Techniek adviseert u hier graag over. Zoekt u een speciale enkelassen weegbrug? Deze is in een statische en dynamische variant beschikbaar, ook inbouw is mogelijk. Onze weegbruggen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en capaciteiten van 500 kilogram tot 70 ton. Daarnaast leveren wij weegbruggen voor verschillende materialen aan, zoals:

  • Een betonnen weegbrug zoals BPTSE, BPGEH, BPCTH en BPGSH
  • Een modulaire betonnen weegbrug zoals BPPSE
  • Een metalen weegbrug voor het wegen van containers zoals BPGEM
  • Een modulaire metalen weegbrug zoals BPGMO en BPPCE
  • Een metalen weegbrug zoals BPGSMX


Download hier een tekening van een weegbrug

Hoogwaardige wiellastmeters

Naast onze eigen op maat gemaakte weegplaten bieden wij ook weegplaten-wiellastmeters van andere hoogwaardige merken aan. Zo vindt u bij ons een range aan high-end producten van het Zwitserse merk HAENNI. Met een wiellastmeter van dit merk is het mogelijk om geijkt statisch en mobiel te wegen. Heeft u vragen over deze specifieke wiellastmeters of onze andere producten die wij te koop aanbieden? Neem dan contact met ons op!

HAENNI®

HAENNI is een Zwitsers bedrijf dat wiellastmeters met de hand maakt en voorziet van unieke weegtechniek. MD Techniek is er trots op om al meer dan 30 jaar dealer Benelux te zijn van Haenni®. De producten worden in Nederland en België hoofdzakelijk gebruikt door Politie, Belastingdienst en Inspectie Leefomgeving & Transport voor controles op overbelading. De systemen zijn van zéér hoge kwaliteit en uiterst nauwkeurig.

Waarom wij specialist zijn op het gebied van weegbruggen? Iedere weegbrug die u bij ons kunt kopen, is heel nauwkeurig. Meetfouten kunnen namelijk grote gevolgen hebben en dat voorkomen wij dankzij een precies ontwerp- en productieproces.