De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Kraanweegsysteem

Home » Kraanweegsystemen

Met een kraanweegsysteem heeft u altijd een mobiel weegsysteem beschikbaar om de optimale laadcapaciteit te berekenen. Dankzij de beschikbare data belaadt u voertuigen of hijsmaterialen in een keer optimaal. De foutmarge beslist u zelf. Dit betekent efficiënt én effectief materialen verplaatsen zonder risico’s.

Ontdek de optimale laadcapaciteit met een kraanweegsysteem

Bij MD Techniek in Oud Gastel, grenzend aan het industrieterrein in Roosendaal, heeft u keuze uit verschillende soorten van het kraanweegsysteem. Deze verschillende systemen variëren onder andere in capaciteit, nauwkeurigheid, displaymogelijkheden en toepasbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan de kraanweegsystemen van Tamtron, een ideaal weegsysteem voor vrachtwagens. Deze systemen berekenen snel de optimale laadcapaciteit en hebben een eenvoudige, snelle bediening. Daarnaast hebben wij kraanweegsystemen van Intercomp beschikbaar en is het zelfs mogelijk om een kraanweegsysteem op maat te laten ontwikkelen door ons. Maak aanvullend gebruik van een trekkrachtmeter of wiellastmeter om uw laad- en lossystemen optimaal in te richten.

Ontdek welke weegoplossing het best bij uw wensen past

Inmiddels hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling én verkoop van kraanweegsystemen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen voor een nieuw kraanweegsysteem. Onze experts denken met u mee om de perfecte oplossing te bieden, bijvoorbeeld voor goed afvalmanagement. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22. Dan helpen wij u om de last te tillen!