De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Kraanweegsystemen

Home » Kraanweegsystemen

Met een kraanweegsysteem heeft u altijd een mobiele weegschaal beschikbaar om de optimale laadcapaciteit te berekenen. Dankzij de beschikbare data laadt u voertuigen of hijsmaterialen in één keer optimaal. De foutmarge beslist u zelf. Dit betekent efficiënt én effectief materialen verplaatsen zonder risico’s, dankzij de producten van MD Techniek in Oud Gastel.

Bereik de optimale laadcapaciteit met een kraanweegsysteem

Bij onze onderneming grenzend aan het industrieterrein in Roosendaal, heeft u keuze uit verschillende types kraanweegsystemen. Deze diverse systemen variëren onder andere in capaciteit, nauwkeurigheid, displaymogelijkheden en toepasbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan de kraanweegsystemen van Tamtron. Zij maken het ideale weegsysteem voor vrachtwagens. Dit kraanweegsysteem berekent snel de optimale laadcapaciteit en heeft een eenvoudige, snelle bediening. Daarnaast hebben wij systemen van Intercomp beschikbaar en is het zelfs mogelijk om een kraanweegsysteem op maat te laten ontwikkelen door ons. Maak aanvullend gebruik van onze wiellastmeter om uw laad- en lossystemen optimaal in te richten.

Ontdek welke weegoplossing het best bij uw wensen past

Inmiddels hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en verkoop van weegsystemen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen voor een nieuw kraanweegsysteem. Onze experts denken met u mee om de perfecte oplossing te bieden, bijvoorbeeld voor goed afvalmanagement. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22. Dan helpen wij u om de last te tillen!