De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Over MD Techniek B.V.

Home » Bedrijfsinformatie

MD Techniek is een zelfstandig, technisch handelsbedrijf, opgericht in 1989. Gespecialiseerd in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau.

Naast het aanbod van een complete range producten, waaronder geijkte systemen, heeft u de zekerheid van betrouwbare antwoorden op uw vragen, of het nu gaat om toepasbaarheid, veiligheid of onderhoud.

U kunt steunen op een uitgebreide eigen engineeringsafdeling. Voor uw constructieve vragen kan geput worden uit zo’n 30 jaar ervaring in mobiel en aan boord wegen.

MD Techniek importeert materialen vanuit de gehele wereld en vervaardigt zelf haar systemen. Tevens bieden wij naast het mobiel en aan boord wegen oplossingen op het gebied van afvalmanagement en dataoverdracht.

Inspectie en onderhoud

Met goed onderhoud en regelmatige inspecties kunt u schade aan uw installaties voorkomen. En daarmee behaalt u winst: u hoeft niet onverwacht uw productie stil te zetten en u voorkomt onnodige (mogelijk dure) schade. Wij kunnen gecertificeerde inspecties uitvoeren en nemen de zorg voor onderhoud uit handen met onderhoudsovereenkomsten.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau

Marc Clarijs

Marc Clarijs

Directeur

Vacature

Vacature

Service engineer

Virgina Kapitein

Virgina Kapitein

Office Manager