De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Aslast weegsysteem

Home » Aslast weegsysteem

MD Techniek vervaardigt zelf industriële weegsystemen zoals een aslast weegsysteem voor het berekenen van de aslast van uw vrachtwagen. Wij bieden de mogelijkheid om een aslast weegsysteem en andere weegsystemen geheel op maat en volledig naar uw behoeften te laten produceren. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerk weegsystemen door heel Europa en bieden u dan ook uitstekende kwaliteit. Dit doen wij vanuit Oud Gastel, nabij Roosendaal. Zo kunt u op een betrouwbare manier de aslast berekenen van uw vrachtwagen.

De aslast berekenen met een weegsysteem voor uw vrachtwagen

Wij maken aslast weegsystemen geheel op maat, maar u kunt bij ons ook kiezen voor het aslast weegsysteem M15A. Dit is een draagbare wiellastmeter/aslastmeter voor dubbellucht. Dit aslast weegsysteem is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een ingebouwde printer. Zo kunt u eenvoudig de aslast van uw vrachtwagen berekenen. Daarnaast vindt u bij ons aslast weegsystemen van andere merken, zoals HEANNI en MSI. Met elk van deze weegsystemen kunt u zeer precies de aslast berekenen, waardoor u kunt voorkomen dat de aslast van uw vrachtwagen te hoog uitkomt. We bieden ook een compleet weegsysteem voor vrachtwagens aan waarmee u het zwaartepunt en rolcenter kunt berekenen. Het is zelfs mogelijk om een weegsysteem voor uw shovel te laten produceren.

Ervaar zelf onze uitstekende service

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een aslast weegsysteem van uitstekende kwaliteit, en zelfs voor een aslast weegsysteem dat volledig op maat gemaakt is. Mocht u nog vragen hebben over de toepasbaarheid, het onderhoud of de veiligheid van uw systeem, dan staan wij voor u klaar. Door onze ruime ervaring bieden wij een betrouwbaar antwoord. Ook voeren we het onderhoud van uw systemen uit en onderwerpen we uw systemen aan een gecertificeerde inspectie. Meer weten over onze industriële weegschalen en onze uitstekende service op het gebied van het berekenen van uw aslast? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau