De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Aslast weegsysteem

MD Techniek vervaardigt zelf weegsystemen, zoals een aslast weegsysteem. Wij bieden u een complete range aan producten maar ook de mogelijkheid om een aslast weegsysteem en andere weegsystemen geheel op maat, volledig naar uw behoeften, te laten produceren. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerk in weegsystemen door heel Europa en bieden u dan ook uitstekende kwaliteit.

Een aslast weegsysteem aanschaffen bij MD Techniek

Wij kunnen aslast weegsystemen dus geheel op maat maken. Maar u kunt bij ons ook kiezen voor het aslast weegsysteem M15A. Dit is een draagbare wiellastmeter/aslastmeter voor dubbellucht. Dit aslast weegsysteem is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een ingebouwde printer. Daarnaast vindt u bij ons ook aslast weegsystemen van andere merken zoals HEANNI en MSI.

Onze uitstekende service

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een aslast weegsysteem van uitstekende kwaliteit, en zelfs voor een aslast weegsysteem dat volledig op maat gemaakt is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitstekende service. Want mocht u nog vragen hebben over de toepasbaarheid, het onderhoud of de veiligheid van uw systeem, dan kunt u zeker bij ons terecht. Doordat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen wij u altijd een betrouwbaar antwoord bieden. Daarnaast kunnen we ook het onderhoud van uw systemen uit handen nemen en kunnen we uw systemen onderwerpen aan een gecertificeerde inspectie. Meer weten over onze producten en onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau