De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Wij hebben voor uw aslast een weegsysteem

Home » Aslast weegsysteem

MD Techniek in Oud Gastel vervaardigt zelf voor uw aslast een weegsysteem om de aslast van uw vrachtwagen te berekenen. Wij bieden de mogelijkheid om een aslast weegsysteem en andere weegsystemen geheel op maat en volledig naar uw behoeften te laten produceren. Wij hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van maatwerk en bieden u dan ook uitstekende kwaliteit. Dit doen wij vanuit Oud Gastel, nabij Roosendaal, maar we leveren over heel Europa. Zo kunt u op een betrouwbare manier de aslast berekenen van uw vrachtwagen.

De aslast berekenen met een weegsysteem voor uw vrachtwagen

Wij maken weegsystemen voor aslast geheel op maat, maar u kunt bij ons ook kiezen voor het speciale weegsysteem M15A. Dit is een draagbare wiellastmeter/aslastmeter voor dubbellucht. Dit systeem is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een ingebouwde printer. Zo kunt u eenvoudig de aslast van uw vrachtwagen berekenen. Daarnaast vindt u bij ons weegsystemen van andere merken, zoals HEANNI en MSI. Met elk weegsysteem kunt u zeer precies de aslast berekenen, waardoor u kunt voorkomen dat de aslast van uw vrachtwagen te hoog uitkomt. We bieden ook een compleet weegsysteem voor vrachtwagens aan, waarmee u eenvoudig het zwaartepunt en rolcenter berekent. Het is zelfs mogelijk om een weegsysteem voor uw shovel door ons te laten produceren.

Ervaar zelf onze uitstekende service

Bij ons bent u welkom voor een weegsysteem voor uw aslast van uitstekende kwaliteit dat volledig op maat gemaakt is. Mocht u nog vragen hebben over de toepassingen, het onderhoud of de veiligheid van uw systeem, dan staan wij voor u klaar. We voeren bovendien het onderhoud van uw systemen zonder problemen uit en onderwerpen uw systemen aan een gecertificeerde inspectie. Wilt u meer weten over onze industriële weegschalen en onze uitstekende service op het gebied van het berekenen van de aslast van uw vrachtwagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau