De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

De meest nauwkeurige wiellastmeters

Home » Wiellastmeters

Met hoogwaardige wiellastmeters die nauwkeurige metingen uitvoeren, weet u zeker dat uw vrachtwagens en andere voertuigen uit uw wagenpark op de juiste manier geladen zijn. U krijgt met de wiellastmeters van MD Techniek niet alleen een idee van het totale gewicht van uw voertuigen en de lading, maar u weet ook precies hoe de lading verdeeld is. Zo weet u zeker dat de wiellast van uw voertuigen en hun lading past binnen de gestelde normen.

Onze wiellastmeters zijn eenvoudig te gebruiken

Wanneer u de lading en de vrachtwagens in uw wagenpark op een nauwkeurige manier wilt meten, denkt u misschien dat dit zeer ingewikkeld is. Dankzij de systemen van onze onderneming is dit echter nooit het geval, want deze zijn zeer gemakkelijk in hun gebruik. De verschillende mobiele systemen zijn eenvoudig te bedienen. Neem bijvoorbeeld onze weegbruggen, waarop u uw voertuig plaatst en vervolgens via enkele drukken op de knop instelt om te beginnen wegen.

Neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers

Wilt u een van onze wiellastmeters aanschaffen of heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op met onze ervaren specialisten in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Zij adviseren u graag over wat de beste wiellastmeters in uw situatie zijn. U neemt contact met hen op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau