De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

De meest nauwkeurige wiellastmeters

Home » Wiellastmeters

Met hoogwaardige wiellastmeters die nauwkeurige metingen uit kunnen voeren, weet u zeker dat uw vrachtwagens en andere voertuigen uit uw wagenpark op de juiste manier zijn geladen. Want u krijgt met onze hoogwaardige wiellastmeters niet alleen een idee van het totale gewicht van uw voertuigen en de lading, maar ook weet u precies hoe de lading verdeeld is. Zo weet u zeker dat de wiellast van uw voertuigen en hun lading past binnen de gestelde normen.

Onze wiellastmeters werken zeer eenvoudig

Wanneer u de lading en de voertuigen in uw wagenpark op een nauwkeurige manier wilt meten, denkt u misschien dat dit zeer ingewikkeld is. Dit is met de eenvoudig te gebruiken systemen van MD Techniek echter nooit het geval. De verschillende systemen zijn eenvoudig te bedienen. Neem onze weegbruggen, waarop u uw voertuig eenvoudig plaatst en die vervolgens via enkele drukken op de knop in te stellen zijn.

Neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers

Wilt u een van onze wiellastmeters aanschaffen of heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op met onze ervaren specialisten in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Zij adviseren u graag over wat de beste wiellastmeters in uw situatie zijn. U neemt contact met hen op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau