De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegsysteem op shovel

Home » Weegsysteem op shovel

Voor een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader bent u bij MD Techniek aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in mobiele weegsystemen door heel Europa. U vindt bij ons dan ook een complete range aan producten van uitstekende merken. Daarnaast vervaardigen we ook zelf mobiele weegsystemen. Wij bieden u maatwerk en leveren weegsystemen die geheel aansluiten op uw behoeften.

Een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader

Schakel MD Techniek in als u een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader nodig heeft. Hiervoor bieden wij namelijk weegsystemen van het merk Tamtron, die voor ieder type laadschop of shovel gebruikt kunnen worden. Deze hebben een hoge efficiency en grote nauwkeurigheid en zijn makkelijk in gebruik. Zo kunt u kiezen voor de Power 50: het meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige weegsysteem voor op de shovel. Deze is automatisch en volledig dynamisch en is eenvoudig te upgraden naar Power 100 en hoger. De nauwkeurigheid is 2% van de capaciteit.

IJkwaardig mogelijk

Daarnaast bieden we u ook een weegsysteem voor op de shovel waarbij ijkwaardig mogelijk is. Dit is een systeem dat erg gebruiksvriendelijk is en voorzien is van smart technologie en een touchscreen. Daarnaast is het zeer eenvoudig te bedienen, heeft het een zeer groot datageheugen en is het OIML-gecertificeerd. Het geeft resultaten met een afwijking van minder dan 2% en biedt diverse mogelijkheden zoals een achteruitrijcamera, printer en USB geheugenkaart. Wilt u meer weten over onze weegsystemen voor op de shovel of wiellader? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22. Daarnaast informeren we u ook graag over onze andere systemen, zoals onze aslast weegsystemen en weegbalken.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau