De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegsysteem voor op shovel

Home » Weegsysteem op shovel

Voor een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader bent u bij MD Techniek in Oud Gastel aan het juiste adres. Wij hebben tientallen jaren ervaring in weegsystemen en leveren in heel Europa. U vindt bij ons dan ook een compleet aanbod aan producten van kwaliteitsvolle merken. Daarnaast vervaardigen we ook zelf toestellen om te wegen. Wij bieden u maatwerk en leveren weegsystemen die geheel aansluiten op uw behoeften.

Een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader

Schakel ons bedrijf gespecialiseerd in weegsystemen in als u een weegsysteem voor op uw shovel of wiellader nodig heeft. Hiervoor bieden wij namelijk apparaten van het merk Tamtron aan, die voor ieder type laadschop of shovel gebruikt kunnen worden. Deze apparaten hebben een hoge efficiency, grote nauwkeurigheid en zijn makkelijk in gebruik. Zo kunt u kiezen voor de Power 50: het meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige weegsysteem voor op de shovel of wiellader. Dit systeem is geautomatiseerd, volledig dynamisch en eenvoudig te upgraden naar Power 100 en hoger. De nauwkeurigheid is 2% van de capaciteit. Daarnaast bieden we u ook een weegsysteem voor op de shovel of wiellader waarbij ijking mogelijk is. Dit is een systeem dat erg gebruiksvriendelijk is en voorzien is van smart technologie en een touchscreen. Daarnaast heeft het een zeer groot datageheugen en is het OIML-gecertificeerd. Het geeft resultaten met een afwijking van minder dan 2% en biedt diverse mogelijkheden, zoals een achteruitrijcamera, printer en USB geheugenkaart.

Kom meer over onze producten te weten

Wilt u meer weten over ons weegsysteem voor op de shovel of wiellader? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22 of ons contactformulier in te vullen. Daarnaast informeren we u ook graag over onze andere systemen, zoals onze aslastweegsystemen. Wilt u misschien weegbalken bestellen samen met onze systemen voor een shovel? Het is allemaal mogelijk!

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau