De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegplaten

Home » Weegplaten

De perfecte weegplaat voor een precieze meting vindt u bij MD Techniek. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring met weegsystemen voor het mobiel en aan boord wegen. Wij bieden u een complete range aan producten van gerenommeerde merken. Daarnaast vervaardigen we zelf ook weegplaten en kunnen we deze geheel op maat en volgens uw specificaties produceren en te koop aanbieden.

Kies voor een bedrijf dat een op maat gemaakte weegplaat aanbiedt

Wij vervaardigen al onze systemen zelf en zijn hier dan ook zeer trots op. Zo zijn ook de weegplaten die wij te koop aanbieden, van eigen fabricatie. Wanneer u dus op zoek bent naar een weegplaat voor speciale toepassingen, rekent u bij ons op uitstekende kwaliteit. Als u een weegplaat bij ons heeft aangeschaft, houdt onze service daar ook niet op. Voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste weegplaat, staan wij eveneens voor u klaar. Onze vakkundige medewerkers putten hierbij uit hun ervaring en onze eigen engineeringsafdeling.

Kwalitatieve weegplaten en andere systemen te koop bij ons

Naast een op maat gemaakte weegplaat bieden wij ook een draagbare wiellastmeter of aslastmeter voor dubbellucht aan. De bediening hiervan is zeer eenvoudig, ook met de ingebouwde printer. Deze is te koop met een koffer voor 2 of 4 weegplaten. De meter heeft een uitlezing per 5 of 10 kilogram, zowel per plaat als in totaal en een capaciteit van 10 ton per plaat en 20 ton per as. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere industriële weegschalen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een containerweegsysteem ter beschikking.

Weegplaten van verschillende merken

Naast onze eigen typen bieden we ook weegplaten van andere merken aan. Zo vindt u bij ons een uitgebreide range aan producten van het kwalitatief hoogwaardige merk HAENNI. Met een weegplaat van dit merk kan statisch en mobiel gewogen worden. Mocht u vragen hebben over onze weegplaten of de andere producten die wij te koop aanbieden, dan kunt u van ons altijd een betrouwbaar antwoord verwachten. Hiervoor neemt u contact op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22 of door een e-mail te sturen naar info@mdtechniek.nl.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau