De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegplaat

Voor een weegplaat van uitstekende kwaliteit voor precieze metingen kunt u terecht bij MD Techniek. Wij bieden u namelijk een complete range aan verschillende weegsystemen. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn dan ook zeker gespecialiseerd in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen. Onze weegsystemen hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau.

Een weegplaat vervaardigd door MD Techniek

Wij vervaardigen onze systemen zelf. Zo ook weegplaten. Als u dus op zoek bent naar een weegplaat voor speciale toepassingen, van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Leverbaar met koffer voor twee of vier weegplaten.

Meer informatie over onze weegplaten

Als u een weegplaat bij ons heeft aangeschaft, houdt onze service daar niet op. Heeft u vragen over de toepasbaarheid, veiligheid of het onderhoud van uw weegplaten, dan kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers putten het betrouwbare antwoord op uw vraag uit onze ervaring en onze eigen engineeringsafdeling. Heeft u vragen, dan kunt u dus zeker contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.


Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau