De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegplaten

Home » Weegplaten

Weegplaten voor een precieze meting vindt u bij MD Techniek. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring met weegsystemen voor het mobiel en aan boord wegen. Wij bieden u een complete range aan producten van gerenommeerde merken. Daarnaast vervaardigen we zelf ook weegplaten en kunnen we deze geheel op maat en volgens uw specificaties produceren en te koop aanbieden.

Kies voor een bedrijf dat op maat gemaakte weegplaten te koop aanbiedt

Wij vervaardigen onze systemen zelf. Zo ook de weegplaten die wij te koop aanbieden. Wanneer u dus op zoek bent naar een weegplaat voor speciale toepassingen, van uitstekende kwaliteit, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Als u een weegplaat bij ons heeft aangeschaft, houdt onze service daar niet op. Ook voor het geven van deskundig advies bij het kiezen van de juiste weegplaat, staan wij ook voor u klaar. Onze vakkundige medewerkers putten hierbij uit onze ervaring en onze eigen engineeringsafdeling.

Kwalitatieve weegplaten en andere systemen

Naast een op maat gemaakte weegplaat bieden wij ook een draagbare wiel- of aslastmeter voor dubbellucht. De bediening hiervan is zeer eenvoudig, ook met de ingebouwde printer. Deze is leverbaar met een koffer voor 2 of 4 weegplaten en heeft een uitlezing per 5 of 10 kilogram, zowel per plaat als in totaal en een capaciteit van 10 ton per plaat en 20 ton per as. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere industriële weegschalen, zoals ons containerweegsysteem.

Weegplaten van verschillende merken

Naast onze eigen typen weegplaat bieden we ook weegplaten van andere merken. Zo vindt u bij ons een uitgebreide range aan producten van het kwalitatief hoogwaardige merk HAENNI. Hiermee kan statisch en dynamisch gewogen worden. Mocht u vragen hebben over onze weegplaten of de andere producten die wij te koop aanbieden op het gebied van veiligheid, onderhoud of toepasbaarheid, dan kunt u van ons altijd een betrouwbaar antwoord verwachten. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau