De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Dé specialist in weegbruggen van Nederland

Home » Weegbruggen Nederland

Het vervaardigen van weegbruggen is een vak apart, waardoor u bij niet veel aanbieders in Nederland terecht kunt. MD Techniek is echter al meer dan 30 jaar ervaren in het realiseren van diverse weegsystemen voor verschillende sectoren, zoals het transport en de industrie. Het belangrijkste is dat de weegbruggen die wij in Nederland produceren zeer precies zijn. Meetfouten kunnen grote gevolgen hebben, en deze gevolgen kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Daarom kiest u voor de weegbruggen en andere meetapparatuur van dé specialist in Nederland, MD Techniek.

Weegbruggen worden op maat gemaakt door dé specialist van Nederland

Bij MD Techniek uit Oud Gastel, nabij Roosendaal, vindt u een ruim assortiment aan verschillende weegbruggen, want wij zijn niet voor niets dé specialist in Nederland. Wij maken daardoor ook weegbruggen en andere weeg- en meetapparatuur op maat voor diverse industrieën. Laat ons weten wat uw wensen, eisen en behoeften zijn, dan doen wij ons best om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op of kom langs

Bent u ook benieuwd wat dé specialist in het ontwerpen van weegbruggen en andere weegsystemen in Nederland u kan bieden? Kom dan langs in Oud Gastel, nabij Roosendaal, om met ons afspraken te maken. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau