De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Weegbrug kopen

Home ยป Weegbrug kopen

Een weegbrug kopen doet u bij MD Techniek. Op aanvraag kunnen wij weegbruggen leveren in iedere afmeting en volgens elke specificatie. Wij bieden u daarnaast een complete range aan kwalitatief hoogwaardige producten. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in maatwerk door heel Europa en zijn dé vernieuwers van al uw mobiele weegsystemen.

Een op maat gemaakte weegbrug kopen

Een op maat gemaakte weegbrug of weegbalk kopen, kan alleen bij MD Techniek. U kunt bij ons ook terecht voor een enkelassen weegbrug. Deze is er zowel in een statische als dynamische variant en ook inbouw is hierbij mogelijk. De weegbrug is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en capaciteiten van 500 kilogram tot 70 ton. Daarnaast bieden we u weegbruggen van verschillende materialen, zoals:

  • Een betonnen weegbrug zoals BPTSE, BPGEH, BPCTH en BPGSH;
  • Een modulaire betonnen weegbrug zoals BPPSE;
  • Een metalen weegbrug voor het wegen van containers zoals BPGEM;
  • Een modulaire metalen weegbrug zoals BPGMO en BPPCE;
  • Een metalen weegbrug zoals BPGSMX.

 

Antwoord op uw constructieve vragen

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van industriële weegsystemen. Hierdoor kunt u bij ons meer dan een weegbrug kopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor antwoord op al uw constructieve vragen over bijvoorbeeld onderhoud, veiligheid of toepasbaarheid van onze uitgebreide en complete range aan producten. Hiervoor kunt u dan ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

 

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau