De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Dé ervaren specialist in weegbalken

Home » Weegbalken Oud Gastel

Weegbalken van uitstekende kwaliteit vindt u bij MD Techniek uit Oud Gastel, nabij Roosendaal. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring in maatwerk door heel Europa. Wij zijn dan ook dé specialist in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen. Al onze weegsystemen hebben een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid en compleet aanbod aan producten.

Weegbalken van uitstekende kwaliteit

Met de juiste weegbalken kunnen bijvoorbeeld pallets, containers, bakken, kratten en kisten accuraat gewogen worden. Behalve dat u bij ons terecht kunt voor veel verschillende soorten weegbalken, bieden we u nog veel meer weegsystemen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

Wij zijn de vernieuwers van al uw mobiele weegsystemen. Of het nu gaat om mobiele, statische of dynamische toepassingen voor zowel geijkte weegsystemen als overbelading, wij zijn u graag van dienst. Deze weegbalken worden vervaardigd in onze fabriek in Oud Gastel, in de buurt van Roosendaal.

Betrouwbaar antwoord op uw vragen

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van industriële weegsystemen, zoals weegbalken. Daarom geven wij u ook betrouwbare antwoorden op al uw vragen op het gebied van toepasbaarheid, veiligheid en onderhoud. Ook bieden wij oplossingen op het gebied van afvalmanagement en dataoverdracht. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau