De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Trekkrachtmeter

Home ยป Trekkrachtmeter

Een trekkrachtmeter voor inzicht in de massa of krachten van bepaalde voertuigen of voorwerpen vindt u bij MD Techniek. Wij bieden u trekkrachtmeters van verschillende gerenommeerde merken, maar kunnen ook zelf trekkrachtmeters en andere weegsystemen vervaardigen. Deze kunnen we geheel op maat leveren, zodat deze volledig aansluit aan uw behoeften. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in deze vorm van maatwerk op het gebied van mobiele weegsystemen.

Vind de trekkrachtmeter die u zoekt in ons ruime aanbod

Wij bieden u een complete range aan producten, ook als het gaat om trekkrachtmeters. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor de volgende trekkrachtmeters c.q. Dynal of Unster met capaciteiten van 100 kg tot 50.000 kg en zwaarder. Daarnaast vindt u in ons ruime aanbod ook:

Voor elk van deze systemen geldt dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en zeer nauwkeurig af kunnen wegen.

Ontvang advies van experts

Wat voor trekkrachtmeter u ook nodig heeft, u vindt hem bij ons. Ons aanbod trekkrachtmeters is namelijk zeer uitgebreid. Wij adviseren u graag over de juiste trekkrachtmeter voor uw toepassing. Met onze uitstekende vakkennis kunnen wij al uw constructieve vragen betrouwbaar en correct beantwoorden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

 

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau