De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Overbelading voorkomen in Oud Gastel

Home » Overbelading

Overbelading van uw vrachtwagen moet u natuurlijk zien te voorkomen door langs te gaan bij MD Techniek in Oud Gastel. Er zijn veel verschillende regels op het gebied van de belading van een vrachtwagen en de massa ervan. Op overbelading staan fikse boetes. Hoe kunt u dit voorkomen? Goede weegsystemen aanschaffen is alvast een goed begin. Wij hebben diverse opties ter beschikking voor u.

Overbelading voorkomen door kwalitatieve weegsystemen aan te schaffen

Met de statische en mobiele weegsystemen van MD Techniek kan overbelading gemakkelijk voorkomen worden. U weet hiermee precies wat de massa is van uw lading en u kunt zo veilig en vertrouwd de weg op. Wij bieden u weegsystemen van verschillende kwalitatief hoogwaardige merken als Giropes en Baxtran. U kunt bij ons ook terecht voor weegsystemen die op maat gemaakt zijn. Deze systemen stellen we volledig op uw wensen af. Wilt u bijvoorbeeld een containerweegsysteem dat perfect past bij uw containers en de bijhorende lading? Dan zit u vast en zeker goed bij ons.

Contacteer ons voor deskundige antwoorden

Heeft u vragen over het voorkomen van overbelading of wilt u weten welke industriële weegsystemen voor uw toepassing het beste zijn? Voor al uw vragen over de toepasbaarheid, veiligheid en het onderhoud van onze weegsystemen kunt u bij onze vakkundige medewerkers terecht. Zij hebben de juiste kennis in huis om u de juiste antwoorden te geven. U kunt contact met onze vakkundige medewerkers opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22 of een e-mail te sturen naar info@mdtechniek.nl.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau