De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Overbelading

Home » Overbelading

Overbelading van uw vrachtwagen moet u natuurlijk zien te voorkomen. Er zijn veel verschillende regels op het gebied van de belading van een vrachtwagen en de massa ervan. Op overbelading staan fikse boetes. Hoe kunt u dit voorkomen? Natuurlijk door goede weegsystemen aan te schaffen. Hiervoor gaat u naar MD Techniek. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring met weegsystemen voor aan boord en mobiel wegen.

Overbelading voorkomen door kwalitatieve weegsystemen aan te schaffen

Met de statische en mobiele weegsystemen van MD Techniek kan overbelading voorkomen worden. U weet hiermee precies wat de massa is van uw belading en u kunt dus veilig en vertrouwd de weg op. Wij bieden u weegsystemen van verschillende kwalitatief hoogwaardige merken als Giropes en Baxtran. Maar u kunt bij ons ook terecht voor weegsystemen die op maat gemaakt zijn. Deze systemen stellen we volledig op uw wensen af.

Betrouwbare en deskundige antwoorden

Heeft u vragen over het voorkomen van overbelading, of wilt u weten welke industriële weegsystemen voor uw toepassing het beste zijn? Voor al uw vragen over de toepasbaarheid, veiligheid en het onderhoud van onze weegsystemen kunt u bij onze vakkundige medewerkers terecht. Zij hebben de juiste kennis in huis om u betrouwbare antwoorden te geven. U kunt contact met onze vakkundige medewerkers opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

 

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau