De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Ontdek onze mobiele weegsystemen

Home » Mobiele weegsystemen

MD Techniek in Oud Gastel is gespecialiseerd in mobiele weegsystemen, zoals een weegbrug. Wij zijn niet voor niets dé vernieuwers op het gebied van weegtoestellen. Wij bieden u statische, mobiele en dynamische toepassingen voor geijkte weegsystemen en overbelading. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het mobiel en aan boord wegen en we importeren materialen vanuit de hele wereld om onze eigen mobiele weegbrug te vervaardigen. Daarnaast bieden we u een compleet assortiment aan weegsystemen van gerenommeerde merken aan.

Mobiele weegsystemen voor iedere toepassing

Als u op zoek bent naar mobiele weegsystemen, zoals een weegbrug, dan helpen we u maar al te graag verder. We bieden u een ruim assortiment met verschillende soorten weegsystemen, zoals:

Daarnaast kunnen we ook toestellen volgens uw behoeften en uw specificaties produceren. Onze mobiele weegsystemen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn van uitstekende kwaliteit en wegen met de grootste nauwkeurigheid.

Het belang van een nauwkeurige mobiele weegbrug

Met een mobiele weegbrug kunt u op elke locatie exact nagaan hoe zwaar de lading is. De wagen rijdt erop en het gewicht wordt direct afgelezen en geprint. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over boetes voor overlading, want u weet precies hoe zwaar de lading is. Ook onderbelading is verleden tijd, want de laadcapaciteit kan volledig worden benut. Daarnaast kan de mobiele weegbrug op elke wegenbouwlocatie worden uitgerold en is deze binnen korte tijd operationeel. Onze voorzieningen zijn ideaal voor kortdurende projecten, maar ook voor langdurige projecten is deze brug perfect. Daarnaast zet u de mobiele weegbrug in als extra weegsysteem tijdens drukke periodes in een strooi- of oogstseizoen.

Neem contact met ons op voor informatie over de mobiele brug

Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze mobiele weegsystemen. We bieden u uitstekende service en zijn u graag van dienst. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de veiligheid van onze producten? Dan kunt u bij ons terecht voor een betrouwbaar antwoord. Bel naar +31 (0)165 31 82 22 of stuur een e-mail naar info@mdtechniek.nl om een afspraak te maken.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau