De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Mobiele weegsystemen

Home » Mobiele weegsystemen

MD Techniek is gespecialiseerd in mobiele weegsystemen, zoals een weegbrug. Wij zijn niet voor niets dé vernieuwers van al uw mobiele weegsystemen. Wij bieden u statische, mobiele en dynamische toepassingen voor geijkte weegsystemen en overbelading. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in mobiel en aan boord wegen en importeren materialen vanuit de hele wereld om ook onze eigen systemen te kunnen vervaardigen. Daarnaast bieden we u een complete range aan weegsystemen van gerenommeerde merken.

Mobiele weegsystemen voor iedere toepassing

Als u op zoek bent naar mobiele weegsystemen, zoals een weegbrug, dan bent u bij MD Techniek aan het juiste adres. We bieden u een compleet assortiment met verschillende soorten weegsystemen, zoals:

Daarnaast kunnen we ook weegsystemen volgens uw behoeften en uw specificaties produceren. Onze mobiele weegsystemen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn van uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid.

Het belang van een nauwkeurige mobiele weegbrug

Met een mobiele weegbrug kan op elke locatie exact worden nagegaan hoe zwaar de lading is. De wagen rijdt erop en het gewicht wordt direct afgelezen en geprint. Geen boetes meer voor overlading, want u weet precies hoe zwaar de lading is. Ook onderbelading is verleden tijd, de laadcapaciteit kan volledig worden benut. Daarnaast kan de mobiele weegbrug op elke wegenbouwlocatie worden uitgerold en is deze binnen korte tijd operationeel. Ideaal voor kortdurende projecten, maar ook voor langdurige projecten is deze brug perfect. Daarnaast kunt u de mobiele weegbrug ook inzetten als extra weegsysteem tijdens drukke perioden in een strooi- of oogstseizoen.

Contact met ons opnemen

U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze mobiele weegsystemen. We bieden u uitstekende service en zijn u graag van dienst. Heeft u constructieve vragen over de veiligheid, toepasbaarheid of het onderhoud van onze weegsystemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een betrouwbaar antwoord. Bel hiervoor naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau