De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Mobiele weegbrug

Met een mobiele weegbrug kan op elke locatie exact worden nagegaan hoe zwaar de lading is. De wagen rijdt erop en het gewicht wordt direct afgelezen en geprint. Geen boetes meer voor overlading, want u weet precies hoe zwaar de lading is. Ook onderbelading is verleden tijd, de laadcapaciteit kan vol worden benut. Een mobiele weegbrug van uitstekende kwaliteit vindt u bij MD Techniek.

Een mobiele weegbrug in korte tijd operationeel

MD Techniek is gespecialiseerd in mobiele weegsystemen. Wij bieden u statische, mobiele en dynamische toepassingen voor geijkte weegsystemen en overbelading. Een mobiele weegbrug kan op elke wegenbouwlocatie worden uitgerold. Hierdoor is de brug in korte tijd operationeel. Ideaal voor kortdurende projecten, zoals nacht-/weekendafsluitingen van wegen. Uiteraard kan de mobiele weegbrug ook ingezet worden voor langdurige projecten. Daarnaast is de brug ook als extra weegsysteem inzetbaar op reeds aanwezige weegbruggen. Bijvoorbeeld bij drukke perioden in een strooi- of oogstseizoen.

Mobiele weegbrug voor elke afmeting en elke specificatie

Wilt u meer weten over de mobiele weegbrug? Met ruim 30 jaar ervaring heeft MD Techniek de nodige kennis in huis om u te voorzien van professioneel advies. Wij bieden u uitstekende service en zijn u graag van dienst. Voor constructieve vragen over de veiligheid, toepasbaarheid of het onderhoud van de weegsystemen belt u naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau