De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Kraanweegsysteem

Home » Kraanweegsysteem

De vernieuwers van mobiele weegsystemen

MD Techniek is een zelfstandig, technisch handelsbedrijf, gespecialiseerd in mobiele weegsystemen voor uiteenlopende toepassingen. Wij bieden u statische, mobiele en dynamische toepassingen voor geijkte weegsystemen en overbelading. Met de betrouwbare en nauwkeurige weegsystemen van MD Techniek weet u altijd hoeveel gewicht u verplaatst en hoeveel volume er beschikbaar is. Al onze weegsystemen, waaronder een kraanweegsysteem, hebben een hoog afwerkingsniveau.

Het juiste weegsysteem voor iedere toepassing

Een weegbrug, weegplaat, vrachtwagen, containerweegsysteem, kraanweegsysteem, laadschop, afvalmanagement en industriële weegschaal: bij MD Techniek vindt u het allemaal. Een kraanweegsysteem is er zowel voor de autolaadkraan als op de overlaadkraan. Naast het aanbod van een complete range hoogwaardige producten van gerenommeerde merken als Giropes en Baxtran, bieden wij ook maatwerk door heel Europa. In ons ruime aanbod is er dan ook voor iedere toepassing een nauwkeurig weegsysteem te vinden.

Uw specialist in mobiele weegsystemen

Met ruim 30 jaar ervaring, hebben wij de nodige kennis in huis om al uw vragen betrouwbaar te beantwoorden. Of het nu gaat om toepasbaarheid, veiligheid of onderhoud van bijvoorbeeld een kraanweegsysteem. Wij bieden u uitstekende service en zijn u graag van dienst. Laat ons uw wensen op het gebied van industrieel wegen weten. Dan gaan wij voor u aan de slag!   

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau