De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Intercomp weegschalen

Home » Intercomp weegschalen

U kunt bij MD Techniek terecht voor het aanschaffen van Intercomp weegschalen. Weegschalen van dit merk zijn van uiterst hoge kwaliteit en zorgen voor precieze metingen. Bij MD Techniek vindt u weegschalen voor allerlei uiteenlopende toepassingen. We bieden u producten van geijkte merken, maar produceren ook zelf weegschalen op maat.

Intercomp weegschalen voor elk type voertuig

Met Intercomp weegschalen kan elk voertuig gewogen worden. Met deze weegschalen kan de balans van het voertuig bekeken en berekend worden. Ook het berekenen van het zwaartepunt en het rolcenter behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen eventuele mankementen worden opgespoord. Wij kunnen vervolgens de nodige veranderingen aan het voertuig doorvoeren zodat de wegligging wordt verbeterd. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor de PT300 – PT300DW; de wiel- of aslastmeter van Intercomp. Deze weegplaat is leverbaar in normale uitvoering en een extra brede uitvoering met een hoge capaciteit en nauwkeurigheid. MD Techniek is dé vernieuwer van al uw mobiele weegsystemen. Of het nu gaat om dynamische, mobiele of statische toepassingen voor geijkte weegsystemen of voor overbelading, wij zijn u graag van dienst.

Meer dan 30 jaar ervaring

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige weegschalen en weegbruggen, van gerenommeerde merken zoals Intercomp. Daarnaast hebben wij ook meer dan 30 jaar ervaring en kunnen wij al uw vragen op het gebied van mobiel en aan boord wegen beantwoorden. Wij zorgen voor betrouwbare antwoorden op uw vragen op het gebied van onderhoud, toepasbaarheid en veiligheid. Voor meer informatie over onze Intercomp en andere weegschalen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau