De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Intercomp-weegplaten

Home » Intercomp weegplaten

U kunt bij MD Techniek in Oud Gastel, nabij Roosendaal, terecht om Intercomp-weegplaten aan te schaffen. Weegplaten van dit merk zijn van uiterst hoge kwaliteit en zorgen voor precieze metingen. Bij ons vindt u weegplaten voor uiteenlopende toepassingen die geschikt zijn voor verschillende industrieën, van automotive tot logistiek.

Intercomp-weegplaten die geschikt zijn voor elk type voertuig

Dankzij Intercomp-weegplaten kan elk voertuig gewogen worden. Met deze weegplaten bekijkt en berekent u eenvoudig de balans van het voertuig. Ook het berekenen van het zwaartepunt en het rolcenter behoort tot de mogelijkheden. Zo worden eventuele mankementen snel opgespoord met de systemen van Intercomp. Wij voeren, indien gewenst, de nodige veranderingen door aan het voertuig, zodat de wegligging verbetert. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de wiel- of aslastmeter van Intercomp? Deze weegplaat is leverbaar in normale uitvoering en een extra brede uitvoering met een hoge capaciteit en nauwkeurigheid. Wij zijn u graag van dienst bij de aanschaf van dynamische, mobiele of statische toepassingen voor geijkte weegsystemen of voor overbelading.

Ontdek alles over het aanbod aan weegplaten

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige weegplaten en weegbruggen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en beantwoorden al uw vragen op het gebied van mobiel en aan boord wegen. Wij zorgen voor betrouwbare informatie op het gebied van onderhoud, toepasbaarheid en veiligheid. Voor meer informatie over de Intercomp-weegplaten neemt u contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau