De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Industriële weegschaal

Home » Industriële weegschaal

Een industriële weegschaal wordt vooral ingezet voor het wegen van zware producten zoals pallets, IBC’s, bakken of tanks. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een industriële weegschaal. Een industrieweegschaal van MD Techniek is altijd van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een industriële weegschaal? Wij hebben de nodige kennis in huis!

Deskundig advies bij de aankoop van een industriële weegschaal

Industrieel wegen met een industrieweegschaal kan variëren van pallet- tot kraanweging. Daarnaast kan MD Techniek de weegplaten qua capaciteit en afmetingen aanpassen aan uw wensen. Er worden diverse kraanweegsystemen zoals een industrieweegschaal gebruikt voor industrieel gebruik, waaronder BCS, PCS, SCS en ECS. Dit zijn haakarmsystemen in capaciteiten van 200 kilogram tot 50 ton. MD Techniek uit Oud Gastel, nabij Roosendaal importeert materialen vanuit de hele wereld en vervaardigt zelf de statische of mobiele systemen.

Wat kunnen we u bieden?

MD Techniek, dé specialist uit Oud Gastel, nabij Roosendaal, is gespecialiseerd in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen met een hoog afwerkingsniveau. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het uitzoeken van de juiste weegapparatuur, zoals een industrieweegschaal. Heeft u nog vragen over de toepasbaarheid, het onderhoud of de veiligheid van uw industrieweegschaal? Wij geven u altijd een betrouwbaar antwoord. Wilt u meer weten over onze producten en service? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau