De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Palletweegschaal Oud Gastel

Home » Industriële weegschaal Oud Gastel » Palletweegschaal Oud Gastel

Producten

Een palletweegschaal van uitstekende kwaliteit vindt u bij MD Techniek. Wij zijn namelijk al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen. Onze weegsystemen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn van uitstekende kwaliteit. Wij bieden u een complete range aan producten met geijkte systemen.

Een palletweegschaal van uitstekende kwaliteit

Wij bieden u verschillende weegschalen en weegbalken, dus u vindt zeker de palletweegschaal of het weegsysteem dat u zoekt. Daarnaast bestaat ons ruime aanbod uit trekkrachtmeters, inpakweegschalen, commerciële weegschalen en andere kleinere weegschalen. Ook voor het grotere geschut kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij u ook op maat gemaakte weegbruggen en weegplaten. Deze kunnen wij op aanvraag, in iedere afmeting en volgens elke specificatie produceren. Naast onze eigen producten verkopen we ook systemen van gerenommeerde merken als Giropes en Baxtran.

Neem contact met ons op

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van mobiele weegsystemen. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste weegsystemen voor uw toepassing. Wij kunnen hierbij terugvallen op onze eigen engineeringsafdeling en kunnen u voorzien van betrouwbare antwoorden op uw vragen over onze weegsystemen op het gebied van veiligheid en toepasbaarheid. Op het gebied van onderhoud kunnen we deze zorg ook uit handen nemen. Ook kunnen we gecertificeerde inspecties uitvoeren. Onze service houdt dus nog lang niet op wanneer u bij ons een palletweegschaal of ander type industriële weegschaal koopt. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.