De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Industriële weegschaal uit Oud Gastel

Home » Industriële weegschaal Oud Gastel

Een industriële weegschaal van onze onderneming in Oud Gastel wordt vooral ingezet om zware producten zoals pallets, IBC’s, bakken of tanks te wegen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van zo’n weegschaal. Een industrieweegschaal van MD Techniek is altijd van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een industriële weegschaal? Wij hebben de nodige kennis in huis!

Deskundig advies bij de aankoop van een industriële weegschaal

Industrieel wegen met een industrieweegschaal kan variëren van pallet- tot kraanweging. Heeft u de weegplaten nodig voor een andere toepassing of heeft u speciale wensen? Wij passen de weegschaal qua capaciteit en afmetingen aan uw wensen aan. Er zijn diverse kraanweegsystemen, zoals een industrieweegschaal, ter beschikking voor industrieel gebruik, waaronder BCS, PCS, SCS en ECS. Dit zijn haakarmsystemen met een capaciteit van 200 kilogram tot 50 ton. We importeren de materialen van over de hele wereld en vervaardigen zelf de statische of mobiele weegsystemen, zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen verzekeren. We produceren alles van containerweegsystemen tot een eenvoudige industriële weegschaal die in heel wat sectoren gebruikt wordt.

Ontdek wat we aanbieden

Wij zijn gespecialiseerd in het mobiel en aan boord van vrachtwagens wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen met een hoog afwerkingsniveau. Met ruim 30 jaar ervaring op de teller zijn wij u uitstekend van dienst om de juiste weegapparatuur uit te zoeken, zoals een industrieweegschaal. Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw industrieweegschaal? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer weten over onze producten en service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.