De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Giropes Baxtran

Home » Giropes Baxtran

U kunt bij MD Techniek terecht voor de producten van Giropes en Baxtran. Giropes is een Spaanse fabrikant die voornamelijk weegbruggen en weegplaten produceert. Daarnaast is Baxtran een bedrijf dat vooral kleinere weegschalen produceert. Wij bieden u graag een complete range aan producten en daar horen de producten van Giropes en Baxtran ook bij.

Kies voor de hoogwaardige producten van Giropes en Baxtran

U kunt bij MD Techniek terecht voor Giropes weegplaten en weegbruggen. Deze geven precieze metingen en zijn van uitstekende kwaliteit. De producten van Baxtran zijn de kleinere weegschalen in ons aanbod. Denk hierbij aan trekkrachtmeters, inpakweegschalen, keukenweegschalen, telweegschalen en commerciële weegschalen voor in winkels. Wij vervaardigen ook eigen weegsystemen, maar bieden u ook graag de keuze uit Giropes en Baxtran weegsystemen.

Inspectie en onderhoud

Heeft u bij ons producten van Giropes of Baxtran gekocht, dan houdt onze service daar niet op. U wilt natuurlijk schade aan uw installaties voorkomen en dat doet u door uw installaties goed te laten onderhouden en regelmatig te laten inspecteren. Zo voorkomt u dat u onverwacht uw productie stil moet zetten door schade. Wij nemen de zorg van onderhoud graag uit handen en kunnen gecertificeerde inspecties uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.
 

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau