De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Giropes en Baxtran

Home » Giropes Baxtran

U kunt bij MD Techniek terecht voor de producten van Giropes en Baxtran. Giropes is een Spaanse fabrikant die voornamelijk weegbruggen en weegplaten produceert. Daarnaast is Baxtran een bedrijf dat vooral kleinere weegschalen produceert. Deze geconsolideerde merken bieden weegsystemen aan van de hoogste kwaliteit.

Kies voor de hoogwaardige producten van Giropes en Baxtran

Bij ons bent u altijd welkom voor de weegplaten van Giropes. Ook hun weegbruggen behoren tot ons aanbod. Deze geven precieze metingen en zijn van uitstekende kwaliteit. De producten die u van Baxtran kunt kopen, zijn voornamelijk de kleinere weegschalen. Denk hierbij aan trekkrachtmeters, inpakweegschalen, keukenweegschalen, telweegschalen en commerciële weegschalen voor in winkels. Wij vervaardigen eigen weegsystemen, maar bieden u ook graag de keuze uit Giropes- en Baxtran-weegsystemen. Of u dus een op maat gemaakt aslastsysteem wilt of een kleine weegschaal van Baxtran, bij ons vindt u het allemaal.

Kom bij ons langs voor inspectie en onderhoud

Heeft u bij ons producten van Giropes of Baxtran gekocht? Dan houdt onze service daar niet op. U wilt natuurlijk schade aan uw installaties voorkomen en dat doet u door deze goed te laten onderhouden en inspecteren. Zo voorkomt u dat u onverwacht uw productie stil moet leggen door schade. Wij nemen de zorg van onderhoud graag uit handen en voeren gecertificeerde inspecties uit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau