De vernieuwers van mobiele weegsystemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

N

Maatwerk door geheel Europa

Autolaadkraan weegsysteem

Home » Autolaadkraan weegsysteem

Een autolaadkraan kan aangesloten worden op een weegsysteem om de optimale laadcapaciteit te kunnen achterhalen. Bij MD Techniek vindt u weegsystemen van verschillende merken, maar wij vervaardigen ook zelf weegsystemen. Deze kunnen we geheel op maat en naar de behoeftes van de klant maken. Hier hebben we ook al meer dan 30 jaar ervaring in. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Een autolaadkraan met een weegsysteem aanschaffen

Door een goed weegsysteem op een autolaadkraan toe te voegen, kan gezorgd worden voor optimale laadcapaciteit en eenvoudige, snelle bediening. U kunt bij ons terecht voor de KNV Overlaadkraan van Tamtron, een weegsysteem voor op de autolaadkraan van uitstekende kwaliteit dat verkrijgbaar is in verschillende capaciteiten, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Of kies het draadloze M2009K weegsysteem voor op de autolaadkraan. Deze is zeer compact en heeft een maximale weegcapaciteit van 3000 kilogram. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere weegoplossingen, zoals:

Vakkundig advies

Wilt u meer weten over het juiste weegsysteem voor op uw autolaadkraan? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bij ons altijd terecht voor een betrouwbaar antwoord op al uw constructieve vragen op het gebied van de toepasbaarheid, veiligheid en het onderhoud van de industriële weegsystemen. Wij hebben hiervoor de nodige kennis in huis. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 31 82 22.

Wij hebben een eigen uitgebreide engineerings afdeling

Gespecialiseerd in het wegen met hoog afwerkings niveau